מתכון לריבועי פקאן ושוקולד

 
ריבועי פקאן וקפה
ריבועי פקאן וקפה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 16:23 09/02/2011

ריבועים קראנצ'ים של קרם שקדים, אגוזים ופקאנים עם קרם שוקולד מריר מעל

 
 
 
 
 

מצרכים:

130 גרם אגוזי פקאן קלויים

180 גרם שקדים קלופים קלויים

2 כפות קמח

כפית וניל

4\3 כוס סוכר

7 חלבונים

פולי קפה

 

מצרכים לקרם הקפה:

200 גרם חמאה רכה

150 גרם שוקולד מריר מומס

2 מנות אספרסו חזק

1 כף קפה נמס

 

אופן הכנה: 

  • טוחנים את השקדים והאגוזים.
  • מערבבים עם חצי כוס סוכר, וניל וקמח.
  • מקציפים את החלבונים תוך הוספת הסוכר לקצפת יציבה.
  • מערבבים בהדרגה את שתי התערובות.
  • מעבירים לתבנית מלבנית מרופדת עם נייר אפיה ואופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקןת.
  • מקררים מעט, מוצאים מהתבנית ומקררים על רשת.
  • מקציפים את החמאה עם הגיטרה של המיקסר כשלוש דקות.
  • מוסיפים את השוקולד המומס והקפה. מקררים כעשר דקות.
  • מורחים שכבה עבה של הקרם על הבסיס ומקררים.
  • חותכים לריבועים, מניחים על כל ריבוע פול קפה. 

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

סופלה שוקולד ממכר

עוגת לימון מטריפה

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

מעמולים במילוי תמרים

מלבי מוקצף עם קדאיף

כדורי נוטלה עם חלבה ותמרים

קאפקייקס שוקולד עם הפתעה

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.