מתכון לריבועי חלב מרוכז ושוקולד

 
ריבועי חלב מרוכז ושוקולד
ריבועי חלב מרוכז ושוקולד צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 16:26 09/02/2011

חגיגת טעמים מרוכזת - שכבת קוקוס פריכה, שכבת טופי דביקה ועשירה וציפוי של שוקולד חלב

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 כוס קמח תופח

1 כוס קוקוס

1/2 כוס מסוכר

125 גרם חמאה

1 ביצה

 

מצרכים לקרם החלב: 

400 גרם חלב מרוכז

1 כפית וניל

30 גרם חמאה

2 כפות דבש

 

מצרכים לציפוי השוקולד: 

150 גרם שוקולד

30 גרם חמאה

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את הקמח, הקוקוס, הסוכר והחמאה הרכה לתערובת אחידה.
  • משטחים אותה לתחתית תבנית מלבנית קטנה. אופים בחום של 180 מעלות כעשר דקות.
  • שמים את חומרי הקרם בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומבשלים כחמש דקות. יוצקים לתבנית ואופים עוד עשר דקות.
  • ממיסים את השוקולד והחמאה ויוצקים לתבנית. מקררים וחתוכים לריבועים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

סופלה שוקולד ממכר

עוגת לימון מטריפה

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

מעמולים במילוי תמרים

מלבי מוקצף עם קדאיף

כדורי נוטלה עם חלבה ותמרים

קאפקייקס שוקולד עם הפתעה

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.