מתכון לריבועי ריבה ושקדים

 
ריבועי ריבה ושקדים
ריבועי ריבה ושקדים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 16:30 09/02/2011

עוגיות חמאה פריכות עם שכבת ריבת תות ושקדים פרוסים וזהובים מעל

 
 
 
 
 

מצרכים:

175 גרם חמאה

3\2 כוס סוכר

2 ביצים

2 כוסות קמח

1/3 כוס קורנפלור

2 כפות ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק

1 כוס ריבת תותים או פטל

1 כוס שקדים פרוסים

2 כפות דבש

 

אופן הכנה: 

  • מקציפים בגיטרה את החמאה והסוכר כשלוש דקות.
  • מוסיפים את הביצים אחת אחת. מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים לבצק. מעבירים לתבנית מלבנית.
  • מורחים בעדינות את הריבה על הבצק, מפזרים את השקדים וזולפים מעל דבש.
  • אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות עד שהעוגה יציבה.
  • מקררים וחותכים לריבועים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

סופלה שוקולד ממכר

עוגת לימון מטריפה

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

מעמולים במילוי תמרים

מלבי מוקצף עם קדאיף

כדורי נוטלה עם חלבה ותמרים

קאפקייקס שוקולד עם הפתעה

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.