מתכון לפסטה עם בשר טחון ושעועית

 
בשר טחון עם שעועית ירוקה על ריזוני
בשר טחון עם שעועית ירוקה על ריזוני צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:23 10/02/2011

פסטה בצורת אורז עם בשר טחון, שעועית ירוקה שנצרבה במחבת ורוטב סויה

 
 
 
 
 

מצרכים: 

300 גרם בשר טחון

3 כפות שמן

3 שיני שום חצויות, מעוכות

3 בצלי שאלוט פרוסים לאורכם

3 ס"מ גפרורי ג'ינג'ר

6 בצלים ירוקים, חתוכים לפיסות של כ-8 ס"מ

1 פלפל אדום פרוס

300 גרם שעועית ירוקה (אפשר קפואה) חלוטה

1 פסטה ריזוני (בצורת אורז)

צרור עלי כוסברה

 

מצרכים לרוטב: 

2 כפות רוטב סויה

2 כפות מיסו

2 כפות יין אורז

1 כפית שמן שומשום

מלח

פלפל

 

אופן הכנה: 

  • שמים את השמן בווק וכשהוא חם, מכניסים פנימה את השום, ג'ינג'ר , צ'ילי ובצלי שאלוט ומטגנים כדקה.
  • מוסיפים את השעועית והבצל הירוק ומטגנים עוד דקה. מוציאים.
  • מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך עירבוב עד שהוא משחים, מחזירים את תערובת השעועית, מערבבים, ממליחים ומפלפלים.
  • מוסיפים את חומרי הרוטב, מביאים לרתיחה.
  • מבשלים את הפסטה בסיר עם מים מומלחים.
  • מסדרים את המנה: מסדרים את הריזוני בצלחת, מעל את התבשיל, ומקשטים בעלי כוסברה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

סלופי ג'ו עם הום פרייז

המדריך להכנת קובה

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

שיפודי נקניקיות לילדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.