מתכון ללביבות תפוחי אדמה

 
לביבות תפוחי אדמה במחבת
לביבות תפוחי אדמה במחבת צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 14:57 06/03/2011

לביבת תפוחי אדמה פריכה וזהובה מתובלת בטימין ומוגשת עם סלט ירוק ושמנת חמוצה

 
 
 
 
 

מצרכים: 

5 תפוחי אדמה קלופים, מגורדים גס, סחוטים

1 בצל קצוץ דק

2 שיני שום קצוצות

3 כפות קמח תפוחי אדמה

1 כף תימין

3 ביצים

חצי מיכל שמנת מתוקה

100 גרם גבינת פרמזן מגורדת

מלח

פלפל

100 גרם חמאה לטיגון

 

אופן הכנה: 

  • סוחטים היטב את תפוחי האדמה במגבת מטבח.
  • מערבבים את כל החומרים בקערה.
  • מחממים את החמאה במחבת טפלון עמוקה מעט. כשהחמאה מבעבעת, מכניסים אליה את התערובת.
  • מכסים ומטגנים על להבה נמוכה כעשר דקות.
  • הופכים את הלביבה וממשיכים לטגן עוד כעשר דקות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני ירקות? נסו את אלה:

סלטים טריפוליטאים

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.