מתכון לקציצות בשר עם צ'יפס

 
קציצות בשר עם תפו"א מטוגנים
קציצות בשר עם תפו"א מטוגנים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 14:59 06/03/2011

קציצות בשר עסיסיות ושחומות לצד צ'יפס שמנמנים שסופגים את מיצי הבשר

 
 
 
 
 

מצרכים לקציצות:

750 גרם בשר טחון

1 בצל קצוץ דק

1 כף גרגירי כמון

מלח

פלפל שחור גרוס

4 כפות שמן

מעט מים

 

מצרכים לתפוחי האדמה:

5 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לצ'יפס עבים

שמן לטיגון עמוק

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את הבשר הטחון, הבצל, גרגירי כמון, מלח ופלפל.
  • צרים מהתערובת קציצות מאורכות ושמנמנות.
  • חותכים את תפוחי אדמה לצ'יפס עבים. מטגנים בשמן עמוק עד שהם זהובים. מוציאים ומסננים.
  • שמים בסיר רחב 4 כפות שמן. מוסיפים את הקציצות ומטגנים אותן סביב סביב עד שהן שחומות.
  • מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה המטוגנים, ממליחים ומפלפלים, מערבבים ומטגנים יחד שלוש דקות, עד שתפוחי האדמה סופגים ממיצי הבשר שבסיר.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

עוד מתכוני בשר מעולים:

כנפיי עוף עם בטטות

סלופי ג'ו עם הום פרייז

המדריך להכנת קובה

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

שיפודי נקניקיות לילדים 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.