מתכון לתפוחי אדמה במילוי בשר

 
תפו"א ממולאים בשר
תפו"א ממולאים בשר צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 15:00 06/03/2011

תפוחי אדמה במילוי תערובת של בשר טחון מתובל עם כוסברה, גרגירי כמון ובצל מטוגן

 
 
 
 
 

מצרכים למילוי: 

2\1 ק"ג בשר טחון

1 בצל קצוץ דק

2 שיני שום קצוצות

1 כפית גרגירי כמון כתושים

1/2 כוס כוסברה קצוצה

מלח

פלפל שחור גרוס

 

מצרכים לשאר המנה: 

10 תפוחי אדמה בינוניים קלופים 

1/3 כוס תמרינדי

4 כפות שמן זית

1/4 כוס סוכר

מלח

פלפל שחור גרוס

3 כוסות מים

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את חומרי המילוי בקערה.
  • צרים מהתערובת עשרה כדורים.
  • חותכים את שני קצות תפוחי האדמה.
  • חופרים ומרוקנים בעזרת כפית פריזאית חור רחב מקצה תפוח האדמה, עד קצהו השני.
  • משאירים שוליים של קצת פחות מסנטימטר עובי.
  • ממלאים כל תפוח אדמה בתערובת הבשר, ומניחים בתבנית צליה כשהם עומדים.
  • מערבבים את חומרי הרוטב אל התבנית.
  • מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כשעה וחצי, עד שתפוחי האדמה רכים והרוטב סמיך.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

עוד מתכוני בשר מעולים:

כנפיי עוף עם בטטות

סלופי ג'ו עם הום פרייז

המדריך להכנת קובה

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

שיפודי נקניקיות לילדים 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.