מתכון לפול מצרי

 
פול מצרי
פול מצרי צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:19 07/03/2011

הכינו את החומוס - פול מצרי עם שמן זית איכותי, פלפל חריף וביצה קשה

 
 
 
 
 

מצרכים: 

500 גרם פול יבש מושרה במים למשך הלילה 

חצי כוס מיץ לימון

4 כפות שמן זית

3 שיני שום קצוצות

1 פלפל ירוק חריף קצוץ

מלח

פלפל

כפית כמון

פטרוזיליה קצוצה

4 ביצים קשות

 

אופן הכנה:

  • מבשלים את הפול בסיר עם הרבה מים כשעתיים-שלוש עד שהם רכים-מרוסקים.
  • ממליחים ומפלפלים. מערבבים פנימה כמון, שום ומיץ לימון. מחלקים לצלחות.
  • על כל צלחת זולפים שמן זית, פלפל חריף ופטרוזליה, מוסיפים 2 חצאי ביצה קשה ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה: 

פסטה פנה ברוטב עגבניות

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.