מתכון לצ'ילי קון קרנה

 
צ'ילי קון קרנה
צ'ילי קון קרנה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:22 07/03/2011

מנה קלאסית של בשר טחון עם רוטב עגבניות, שעועית ופלפלים חריפים

 
 
 
 
 

מצרכים: 

6 כפות שמן

1 בצל גדול, קצוץ דק

4 שיני שום קצוצות דק

1-2 פלפלים אדומים, חריפים וטריים, קצוצים דק

2 כפות עלי טימין

1 ק"ג בשר בקר טחון

2 כוסות שעועית אדומה מושרית במים קרים למשך הלילה

½ כוס פטרוזיליה קצוצה

5 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות

1 כף פריקה מתוקה

מלח

פלפל שחור טחון טרי

3 כוסות מרק עוף צח

 

אופן הכנה: 

  • מחממים את השמן בסיר כבד וכשהוא חם מכניסים פנימה את הבצל, שום, פלפל חריף וטימין.
  • מטגנים תוך כדי ערבוב כשלוש דקות.
  • מוסיפים את הבשר, מלח ופלפל ומטגנים עד שהבשר משחים.
  • מוסיפים את כל שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה מאד כשעתיים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה: 

פסטה פנה ברוטב עגבניות

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.