מתכון לקן קדאיף במילוי שוקולד לבן

 
שילוב טעמים ומרקמים - קינוח מפתה לסיום ארוחה מיוחדת
שילוב טעמים ומרקמים - קינוח מפתה לסיום ארוחה מיוחדת צילום: יח"צ
 
עודכן 11:05 09/02/2011

שערות קאדיף שמתפצפצות בפה במילוי קרם שוקולד לבן מתקתק ופירות יער חמצמצים מעל

 
 
 
 
 

מצרכים לקן הקדאיף (8 מנות):

500 גרם שערות קדאיף (להשאיר כמה שערות מחוץ למקרר לפני השימוש)

50 גרם חמאה מזוקקת מומסת

100 גרם אבקת סוכר

 

מצרכים לקרם שוקולד לבן:

500 מ"ל שמנת מתוקה

300 גרם שוקולד לבן בלגי

 

אופן הכנה:

  • הכנת קן הקדאיף: מנפים מעל לשערות הקדאיף את אבקת הסוכר עד שכל השערות מצופות באבקה.
  • שופכים את החמאה המומסת מעל ומערבבים היטב.
  • מסדרים את השערות בכלי אלומיניום אישי ואופים עד שהשערות מזהיבות.
  • הכנת קרם שוקולד: מביאים את השמנת לסף רתיחה ומורידים מהאש.
  • שופכים על השוקולד ומערבבים עד לקבלת קרם חלק. שומרים במקרר במשך 24 שעות.
  • מקציפים בשנית עד לקבלת קרם יציב ומחלקים בין קעריות הקדאיף.
  • הגשת המנה: מעל לקרם מפזרים פירות יער טריים - כף גדושה מעל לכל מנה.

 

המתכון באדיבות שף-קונדיטור אפרת ריכטר ממסעדת "כרמים".

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

סופלה שוקולד ממכר

עוגת לימון מטריפה

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

מעמולים במילוי תמרים

מלבי מוקצף עם קדאיף

כדורי נוטלה עם חלבה ותמרים

קאפקייקס שוקולד עם הפתעה

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.