מתכון לסלט אנדיב עם תותים

 
שילוב טעמים ומרקמים - סלט אנדיב עם תותים ואגוזים
שילוב טעמים ומרקמים - סלט אנדיב עם תותים ואגוזים צילום: בועז לביא
 
עודכן 15:12 13/02/2011

צבע ירוק עדין, מרקם פריך וטעם מריר ומיוחד - אינה קראבצקי ואייל הרוש לקחו את האנדיב ושידכו לו תותים מתקתקים עם אגוזים מקורמלים

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 חסה מסוג אנדיב חתוכה דק

4 תותים חתוכים לרבעים

1 כף חומץ בלסמי

1/4 כוס אגוזי מלך

3 כפות אבקת סוכר

3 כפות שמן זית

 

אופן הכנה:

  • במחבת (רצוי טפלון) קולים את האגוזים ואבקת הסוכר על אש נמוכה למשך מספר דקות, עד שנוצר קרמל והאגוזים משנים את צבעם והופכים לדביקים. חשוב: יש לטלטל מעט את המחבת לפיזור אחיד של אבקת הסוכר שטרם נמסה.
  • מערבבים בקערה את רצועות החסה, התותים, שמן הזית והחומץ ומעבירים לצלחת הגשה.
  • מפזרים מעל תערובת האנדיב והתותים את האגוזים הקלויים ומגישים.

 

המתכון באדיבות אינה קראבצקי ואייל הרוש למסעדת בליני.

 

מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:

סלטים שמתפקדים כארוחה

3 דרכים להכין סלט כרוב

סלטים טריפוליטאים

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 
עוד בערוץ