מתכון לעוגיות טחינה

 
עוגיות טחינה נימוחות שהולכות מצוין עם הקפה של הבוקר
עוגיות טחינה נימוחות שהולכות מצוין עם הקפה של הבוקר צילום: אנטולי מיכאלו
 
עודכן 13:36 14/02/2011

הן מתפוררות בפה, מנוקדות בשוקולד צ'יפס וטעימות בטרוף. גרסה מיוחדת לעוגיות טחינה מקמח כוסמין

 
 
 
 
 

מצרכים:

300 גרם חמאה רכה

חצי כוס סוכר חום

כוס סוכר

10 טיפות תמצית וניל

360 גרם טחינה

3.5 כוסות קמח כוסמין

כפית אבקת אפייה

1/4 כוס שוקולד צ'יפס

2 כפות פולי קקאו גרוסים (לא חובה)

קורט מלח

3 כפות קוקוס

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל החומרים (חוץ מהקוקוס) במיקסר זמן קצר ככל הניתן.
  • מגלגלים את התערובת בקוקוס לצינורות בקוטר 3 ס"מ, מקפיאים.
  • חותכים לעוגיות ברוחב 1.5 ס"מ.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 12-18 דקות.
  • ניתן לשמור בקופסא אטומה למשך זמן רב.

 

המתכון באדיבות קונדיטוריית Piece of Cake - יהודה הימית 17, יפו.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

בראוניז שוקולד מושחתים

סופלה שוקולד ממכר

עוגת לימון מטריפה

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

מעמולים במילוי תמרים

מלבי מוקצף עם קדאיף

כדורי נוטלה עם חלבה ותמרים

קאפקייקס שוקולד עם הפתעה

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.