מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס

 
לצד הקפה של הבוקר או כקינוח אחרי הארוחה
לצד הקפה של הבוקר או כקינוח אחרי הארוחה צילום: דיויד קליין
 
עודכן 13:25 15/02/2011

כמות הגרסאות לעוגיות האלה גדולה לפחות כמו שלל המתכונים לעוגת שוקולד בחושה. ועדיין, כל מתכון מצליח לייצר עוגיות במרקם ובטעם שונה אך עם אותן נקודות נימוחות של שוקולד צ'יפס

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם חמאה רכה

150 גרם סוכר

180 גרם סוכר חום

2 ביצים

320 גרם קמח

20 גרם סוכר וניל

20 גרם אבקת אפייה

350 גרם שוקולד צ'יפס

 

אופן הכנה:

  •  מערבבים היטב את החמאה, הסוכר והסוכר החום עד שהם הופכים למעין משחה.
  • מוסיפים את הביצים ומערבבים.
  • מערבבים לחוד את החומרים היבשים ומאחדים את התערובות עד שנוצרת עיסה אחידה.
  • יוצרים גלילים, עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים.
  • פורסים לעובי ס"מ (או יוצרים כדורים) ואופים במשך 10 דקות ב-180 מעלות עד שהעוגיות זהובות.

 

המתכון באדיבות רם ענתבי, שף רשת קפה ג'ו.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

עוגיות טחינה עם שוקולד צ'יפס

בראוניז שוקולד מושחתים

סופלה שוקולד ממכר

עוגת לימון מטריפה

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

מעמולים במילוי תמרים

מלבי מוקצף עם קדאיף

קאפקייקס שוקולד עם הפתעה

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.