מתכון לכריך סלט עוף עם ירקות

 
כריך שחיתות
כריך שחיתות צילום: דניה ויינר
 
עודכן 14:49 19/03/2011

כריך משביע וצבעוני שיכול לתפקד בקלות כארוחה מהירה - לחם שאור עם סלט עוף במיונז, פרוסות עגבניה ואבוקדו

 
 
 
 
 

מצרכים לעוף:

1 כרע עוף

2 כוסות מלח גס

חצי לימון

2 שיני שום

1 כף שמן זית

פלפל שחור גרוס

 

מצרכים לכריך:

2 פרוסות של לחם שאור כפרי

1 ביצה קשה פרוסה

1/4 אבוקדו קלוף ופרוס

1/4 צרור ארוגולה

1/2 עגבנייה פרוסה

כף מיונז

כפית מיץ יוזו (פרי הדר יפני) או ליים

1/4 צרור כוסברה

3 פרוסות צ'ילי ירוק

 

אופן הכנה:

  • משפשפים את נתח העוף בלימון, שום, שמן זית ופלפל שחור, במקביל בוזקים את המלח על כלי אפייה (פיירקס או פורצלן עמיד בחום) מניחים נייר אפייה ומעליו את הכרע, צולים בחום של 180 מעלות לשעה ורבע.
  • מצננים ומפרקים את הבשר מהעצם.
  • מערבבים את המיונז עם מיץ היוזו ומערבבים עם העוף.
  • מסדרים את העוף על פרוסת לחם השאור, מעליו את פרוסות העגבניה, האבוקדו והביצה, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל, מניחים את עלי הכוסברה והארוגלה, סוגרים את הכריך עם פרוסה נוספת ומגישים.

 

המתכון באדיבות שף מאיר אדוני ממסעדת "כתית" לטבעוף.

 

מחפשים עוד מתכונים לילדים? נסו את אלה:

כדורי עוף עם תירס

כדורי שוקולד בציפוי קוקוס

עוגת ביסקוויטים

עוגת עמי ותמי

כדורי עוף בציפוי שומשום

רצועות בקר בציפוי פריך 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.