מתכון ללחם בירה עם אגוזים

 
נהדר עם חמאה רכה או ריבה ביתית
נהדר עם חמאה רכה או ריבה ביתית צילום: יח"צ
 
עודכן 09:19 20/02/2011

יש לו טעם מיוחד וצבע משגע בזכות הבירה וכשתחתכו אותו תגלו שברי אגוזים שמוסיפים מרקם ומראה מפתה

 
 
 
 
 

מצרכים:

400 גרם קמח לבן

15 גרם אבקת אפייה (1/2 1 שקיות)

1 כפית מחוקה מלח

330 סמ"ק בירה שחורה מאלט (1 בקבוק)

70 גרם אגוזי מלך שבורים גס

  • תבנית אינגליש קייק באורך 28 סנטימטר, רוחב 10 סנטימטרים וגובה 5 סנטימטרים.

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה והמלח בקערה.
  • מוסיפים לאט תוך בחישה את בקבוק הבירה השחורה.
  • אחרי שהבצק מגובש ואחיד מוסיפים אגוזי מלך.
  • מעבירים את הבצק לתבנית אינגליש קייק מצופה בנייר אפייה משומן.
  • אופים 20 דקות ב-150 מעלות (תנור מחומם מראש) ועוד 20 דקות ב-175 מעלות.
  • מחכים שהלחם יצטנן לגמרי לפני שפורסים ואוכלים.

 

המתכון באדיבות פנינה מס ממסעדת חוות התבלינים בגלבוע.

 

עוד מתכונים מעולים:

פוקאצ'ה ללא גלוטן

לחם מקמח מלא עם אגוזים 

3 מתכונים להכנת פוקאצ'ה

לחמניות עגולות עם שומשום

חלה מתוקה

המדריך המלא להכנת בצק שמרים מתוק

המדריך המלא להכנת בצק שמרים מלוח

 
עוד כתבות במדור לחם ומאפים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.