מתכון לרביולי ברוטב רוזה

הדפס
 
לא מוצאים רביולי? החליפו בכל פסטה שאתם אוהבים
לא מוצאים רביולי? החליפו בכל פסטה שאתם אוהבים צילום: אסף רונן
 
עודכן 12:07 20/02/2011

רביולי מוכנים עטופים ברוטב רוזה ורדרד המשלב רוטב עגבניות עם שמנת מתוקה ובזיליקום

 

מצרכים:

חבילת רביולי/פסטה פנה מבושלת

500 גרם רוטב עגבניות

250 מ"ל (1 מיכל) שמנת

1 כף שמן זית איכותי

1 כף חמאה

30 גרם שום כתוש       

1/4 כפית מלח 

קורט פלפל שחור גרוס  

קורט אגוז מוסקט טחון

4 עלי בזיליקום קצוצים

פרמזן מגורד - כמה שאוהבים  

 

אופן הכנה: 

  • מבשלים את הפסטה/רביולי על פי הוראות היצרן במים ומלח.
  • ממיסים חמאה עם מעט שמן זית ושום במחבת ומטגנים כדקה.
  • מוסיפים שמנת מתוקה ועלי בזיליקום קרועים.
  • מתבלים במלח, פלפל גרוס ואגוז מוסקט.
  • מוסיפים רוטב עגבניות עשיר ומביאים לרתיחה ולהסמכה.
  • טועמים ומתקנים תיבול, מוסיפים את הפסטה למחבת.
  • מגרדים גבינת פרמזן מעל הפסטה ומגישים.

 

המתכון באדיבות השף והיועץ הקולינארי - עמיר סיון מחברת "פודביז" לסקואלה אספרסו קלאב - רשת בתי קפה בינלאומית אשר פתחה סניף ראשון בקניון הזהב.

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה: 

מאפה פסטה וגבינות

פסטה ברוטב רוזה

פסטה פנה ברוטב עגבניות

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.