מתכון לפתיתים עם ירקות

 
פתיתים עם ירקות
פתיתים עם ירקות צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:50 21/02/2011

תבשיל פתיתים עם קוביות קישואים, פלפלים בשלל צבעים וזיתים שמוסיפים טעם וצבע

 
 
 
 
 

מצרכים: 

2 כוסות פתיתים

3 כפות שמן זית

1 בצל אדום קצוץ

2 שיני משום קצוצות

1 פלפל ירוק חריף מנוקה, קצוץ

1 זוקיני חתוך לקוביות

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

1 פלפל צהוב חתוך לקוביות 

12 זיתי קלמטה פרוסים

מלח

פלפל

עלי בזיליקום קרועים

 

אופן הכנה: 

  • מבשלים את הפתיתים בהרבה מלח כמה דקות.
  • שמים את השמן בווק וכשהוא חם מטגנים את הבצל, שום ופלפל ומטגנים שתי דקות.
  • מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים עוד דקותיים.
  • מסננים ושוטפים במי ברז את הפתיתים המוכנים, מכניסים למחבת ומטגנים עם מעט פלפל.
  • מוסיפים את הזיתים, מלח ופלפל, לבסוף מוסיפים את הבזיליקום ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה: 

מאפה פסטה וגבינות

פסטה ברוטב רוזה

פסטה פנה ברוטב עגבניות

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.