מתכון לקלחי תירס מזוגגים

 
תירס מזוגג בחומץ בלסמי
תירס מזוגג בחומץ בלסמי צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:52 20/02/2011

קלחי תירס מזוגגים במחבת עם חמאה, חומץ בלסמי ושבבי צ'ילי שמוסיפים טעם נהדר ופיקנטיות עדינה

 
 
 
 
 

מצרכים:

5 קלחי תירס

50 גרם חמאה

2 כפות סוכר חום

2-3 כפות חומץ בלסמי

חצי כוס מים

חצי כפית שבבי צ'ילי

פלפל שחור

 

אופן הכנה: 

  • מבשלים את התירס במשך 8 דקות וחותכים לקלחים בעובי 5 ס"מ.
  • מחממים במחבת את החמאה, הסוכר, החומץ וחצי כוס מים.
  • מתבלים במעט שבבי צ'ילי ופלפל שחור.
  • כשהנוזלים רותחים מוסיפים את קלחי התירס ומגלגלים ברוטב עד שהרוטב מסמיך והתירס מזוגגים.
  • מגישים בקערה עם מעט מלח גס.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

עוד מתכונים מעולים:

חומוס מסבחה

מאפה פסטה וגבינות

תבשיל אורז חגיגי

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.