מתכון לקציצות עוף עם תירס

 
קציצות עוף ותירס
קציצות עוף ותירס צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:53 20/02/2011

זהובות, פריכות ונהדרות לצד פלחי לימון - קציצות עוף מנוקדות בגרגירי תירס ושבבי צ'ילי

 
 
 
 
 

מצרכים: 

חצי קילו עוף טחון

2 כוסות גרגירי תירס

בצל סגול קצוצץ דק

פלפל אדום חריף מנוקה מגרעינים, קצוץ דק

כוס עלי כוסברה קצוצים

גרד מקליפת לימון

2 ביצים

מלח

פלפל שחור

2 כפות קורנפלור

2 כפות שמן זית

 

אופן הכנה:

  • מניחים בקערה את העוף הטחון, התירס, הבצל, הפלפל החריף, הכוסברה וגרד הלימון.
  • מוסיפים את הביצים, ממליחים ומפלפלים.
  • מוסיפים קורנפלור ושמן זית ומערבבים לתערובת אחידה.
  • אם התערובת רטובה מדי מוסיפים מעט פירורי לחם.
  • יוצרים קציצות מהתערובת ומגלגלים בפירורי לחם.
  • מטגנים בשמן זית עד הזהבה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

עוד מתכונים מעולים:

חומוס מסבחה

מאפה פסטה וגבינות

תבשיל אורז חגיגי

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

4 מתכונים מנצחים לקציצות 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.