מתכון לטאג'ין עוף ברוטב מתקתק

 
טאג'ין עוף עם גזרים ואפרסקים
טאג'ין עוף עם גזרים ואפרסקים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 16:25 22/02/2011

כרעי עוף מתובלים ברוטב מתקתק ומבושלים עם גזר, בצל וכוסברה לצד אורז לבן או קוסקוס

 
 
 
 
 

מצרכים: 

6 כרעיים עוף חצויות

מלח

פלפל

1/2 כוס קמח

4 כפות שמן זית

2 בצלים אדומים חתוכים לקוביות

1 כפית אבקת ג'ינג'ר

2 כפיות גרגרירי כוסברה כתושים

1 כפית קינמון

2 כפיות גרגירי כמון

1 כף פפריקה מרוקאית בשמן

3 כפות דבש

3 כוסות מרק עוף או מים

1/3 כוס מיץ לימון

6 גזרים חתוכים לפיסות

6 אפרסקים מיובשים חתוכים לרבעים

עלי כוסברה

 

אופן הכנה: 

  • ממליחים ומפלפלים את העוף, מקמחים ומטגנים בשמן עד להשחמה.
  • מטגנים באותו שמן את הבצל, עד להשחמה, מוסיפים את התבלינים ומטגנים דקה.
  • מוסיפים את הדבש ומערבבים.
  • מוסיפים את המרק ואת הלימון ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את כל שאר החומרים ומבשלים כשעה.
  • מגישים עם אורז לבן או קוסקוס.

 

רוצים לראות איך אהרוני את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

עוד מתכוני בשר מעולים:

כדורי עוף עם תירס

סלופי ג'ו עם הום פרייז

המדריך להכנת קובה

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.