מתכון לכופתאות בצק במילוי תפוחים

 
כופתאות בצק במילוי תפוחים
כופתאות בצק במילוי תפוחים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:34 23/02/2011

קינוח מתקתק של כופתאות ממולאות בתפוחים וקינמון, עם רוטב וניל מעל

 
 
 
 
 

מצרכים: 

2\1 2 כוסות קמח

2 ביצים

מים

מעט מלח

 

מצרכים למילוי: 

3 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות קטנות

30 גרם חמאה

3 כפות סוכר

2 כפות מיץ לימון

1 כפית קינמון

 

מצרכים לרוטב:

80 גרם חמאה

2 כפות סוכר

1/4 כוס מיץ לימון

מקל וניל

 

אופן הכנה:

  • לשים לבצק חלק וחותכים לכדורים קטנים. מכינים מכל כדור עיגול, ממלאים בתערובת, סוגרים לכדור ומגלגלים.
  • מכינים קראמל מהחמאה, הסוכר, הלימון והקינמון ומבשלים בו את התפוחים שתי דקות, מקררים. 
  • מכינים פירורי בצק: מערבבים 60 גרם חמאה עם כוס קמח, 3 כפות סוכר וחצי כוס אגוזים מרוסקים לתערובת פירורית.
  • מפזרים על מגש עם נייר ואפים ב-180 מעלות עשר דקות. 
  • מבשלים את הכפתאות במים חמש דקות, מטגנים אותם בחמאה, סוכר ומיץ לימון.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

עוגיות טחינה ממכרות

עוגיות טחינה עם שוקולד צ'יפס

בראוניז שוקולד מושחתים

סופלה שוקולד ממכר

עוגת לימון מטריפה

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

מעמולים במילוי תמרים

מלבי מוקצף עם קדאיף

קאפקייקס שוקולד עם הפתעה

  

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.