מתכון לכרובית מטוגנת בציפוי פריך

 
כרובית מטוגנת עם עלי מרווה מטוגנים
כרובית מטוגנת עם עלי מרווה מטוגנים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 08:28 27/02/2011

כרובית במרינדה של חרדל וצ'ילי, מצופה בפירורי פנקו ומטוגנת עד הזהבה

 
 
 
 
 

מצרכים:

כרובית גדולה מחלוקת לפרחים 

2 ביצים טרופות

1 כף חרדל

1 כף שמן זית

2 כפות מיץ לימון

מלח

פלפל

מעט שבבי צ'ילי

צרור עלי מרווה

 

מצרכים לציפוי:

1 כוס פירורי לחם או פנקו

1 כוס גבינת פרמזן מגורדת דק

12 כף קליפת לימון

1/2 כוס פטרוזיליה הקצוצה דק

 

אופן הכנה:

  • טורפים את הביצים, חרדל, לימון, שבבי צ'ילי ושמן זית.
  • מערבבים את הפירורים עם הגבינה, לימון והפטרוזיליה.
  • טובלים את הכרובית בביצה ואחר כך בפירורים ומטגנים בשמן עמוק.
  • טובלים גם עלי מרווה בביצים ובפירורים ומטגנים גם אותם.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלטים שמתפקדים כארוחה

אנטיפסטי ברוטב ויניגרט

סלטים טריפוליטאים

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.