מתכון למאפה כרובית ובשאמל

 
מאפה כרובית וגבינה כחולה
מאפה כרובית וגבינה כחולה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 08:29 27/02/2011

מאפה זהוב עם מעטה פריך של כרובית ברוטב בשאמל עשיר

 
 
 
 
 

מצרכים: 

2 ראשי כרובית מופרדים לפרחים

1/2 כוס פירורי לחם

2 כפות שמן זית

60 גרם חמאה

4 עלי מרווה

3 כפות קמח

2 שיני שום כתושות

3 כוסות חלב

150 גרם גבינה כחולה מפוררת

מלח

פלפל

1/2 כוס פטרוזיליה

 

אופן הכנה: 

  • שמים את הקמח, מרווה ושום בסיר ומטגנים כדקה.
  • מוסיפים את החלב ומבשלים להסמכה. מוסיפים פנימה את הגבינה ומערבבים.
  • מערבבים את הכרובית עם שמן הזית ופירורי הלחם ושמים בכלי חסין חום.
  • יוצקים את בשאמל הגבינה ואופים בחום של 180 מעלות כ-40 דקות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלטים שמתפקדים כארוחה

אנטיפסטי ברוטב ויניגרט

סלטים טריפוליטאים

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.