מתכון לכרובית מטוגנת עם עוף ופתיתים

הדפס
 
כרובית מטוגנת עם עוף קצוץ
כרובית מטוגנת עם עוף קצוץ צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 08:30 27/02/2011

כרובית מטוגנת במחבת עם חזה עוף טחון, תימין ובצל. מוגש על מצע של פתיתים

 

מצרכים:

1 כרובית מופרדת לפרחים קטנים

1 כף קימל

250 גרם חזה עוף קצוץ דק

4 כפות שמן זית

3 שיני שום קצוצות

4 בצלי שאלוט פרוסים

1 כף תימין

1 כף חרדל גרגירים

1/4 כוס מיץ לימון

פטרוזיליה קצוצה

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את מיץ הלימון והחרדל.
  • שמים את השמן בסיר וכשהוא חם, מטגנים בו את הכרובית עד שהיא מזהיבה. מוציאים מהסיר.
  • מוסיפים לסיר את השום, תימין בצל, קימל ועוף ומטגנים עד להזהבה.
  • מחזירים את הכרובית, מערבבים, מוסיפים את מיץ הלימון-חרדל ומרבבים.
  • מגישים עם פתיתים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלטים שמתפקדים כארוחה

אנטיפסטי ברוטב ויניגרט

סלטים טריפוליטאים

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 
עוד כתבות במדור אהרוני | ירקות - יום א'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.