התכנית המלאה 25.2.11

 
עודכן 17:55 25/02/2011

הקונדיטור מיקי שמו בתכנית שמוקדשת לקינוחי ויטרינה - עוגת אופרה עם שוקולד מריר ולבן, טארט אפרסקים וקרם שקדים ועוגת ג'פונז עם מוס שוקולד לבן וציפוי של ריבת חלב

 
 
 
 
 

מהיום שאני זוכר את עצמי אני אוהב לאפות. גדלתי בבית שכולו היה אפוף ניחוחות מאפים, עוגות ועוגיות ומגיל צעיר אהבתי לעזור לאמא במטבח. עם השנים התחביב הפך למקצוע. למדתי בארץ, נסעתי להשתלמויות שוקולד בבלגיה, עוגות ויטרינה בצרפת, בצקים בשוויץ ולבסוף התמקמתי בקונדיטוריה המשפחתית.

 

עכשיו אני כאן איתכם, בתכנית שכולה קונדיטוריה. נלוש, נערבב, נקציף ונאפה ואני מבטיח לכם שגם אתם תראו כמה זה פשוט, קל וטעים.

 

גם אם זה נראה לכם קצת מסובך, אחרי התכנית גם אתם תוכלו להכין עוגות ויטרינה ולהרשים כל אורח שבא לביתכם.

 
עוגת אופרה מלאה בשוקולד
עוגת אופרה מלאה בשוקולד צילום: דניאל לילה

עוגת אופרה

כשעומדת בפניכם שמחה משפחתית, יום נישואים או יום הולדת של אחד הילדים ואתם אובדי עצות איזה עוגה להכין, אל תוותרו על העונג בגלל הקושי והמורכבות. מיקי שמו מכין עוגת 2 שוקולדים הנקראת גם עוגת אופרה ומשלבת מוס שוקולד לבן, מריר ובסיס של עוגת שוקולד בחושה. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
טארט אפרסקים וקרם שקדים
טארט אפרסקים וקרם שקדים צילום: דניאל לילה

טארט אפרסקים וקרם שקדים

הגיעו אליכם אורחים ואתם רוצים להרשים אותם? הטארט שלפניכם הוא בדיוק הפתרון. בכל עונה ניתן להשתמש בפרי אחר - אפרסקים, משמשים, נקטרינות או אגסים, הכל הולך. הפעם מיקי שמו מכין טארט עם אפרסקים, קרם שקדים ותחתית של בצק פריך. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
 
עוגת ג'פונז
עוגת ג'פונז צילום: דניאל לילה

עוגת ג'פונז

עוגה חגיגית עם מראה משובב לב ובטן שמשלבת תחתית של בצק רך על בסיס אגוזים טחונים, מוס שוקולד לבן קטיפתי וציפוי מושחת של ריבת חלב עם תלתלי שוקולד לבן. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב VOD
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.