מתכון למאפה תרד וגבינות

 
ביצים אפויות עם תרד
ביצים אפויות עם תרד צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 16:24 28/02/2011

ביצים אפויות עם רצועות תרד בשילוב גבינות ועשבי תיבול ארומטיים

 
 
 
 
 

מצרכים: 

30 גרם חמאה

1 בצל קצוץ

2 שיני שום קצוצות

1 ק"ג תרד חלוט, קצוץ גס

1 מיכל שמנת מתוקה

100 גרם גבנית אמנטל

מלח

פלפל

אגוז מוסקט

6 ביצים

 

אופן הכנה: 

  • מטגנים בחמאה את הבצל, שום ותרד כשלוש דקות, מוסיפים את השמנת, מלח ופלפל ומבשלים שתי דקות.
  • מעבירים לקערה ומערבבים פנימה את הגבינה.
  • מחלקים את התערבות לששה כלים אישיים.
  • שוברים לכל כלי ביצה, משקיעים אותה מעט בתרד.
  • אופים בחום של 180 מעלות כשמונה דקות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

פוקאצ'ה ללא גלוטן

לחם מקמח מלא עם אגוזים 

3 מתכונים להכנת פוקאצ'ה

לחמניות עגולות עם שומשום

חלה מתוקה

המדריך המלא להכנת בצק שמרים מתוק

המדריך המלא להכנת בצק שמרים מלוח

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.