מתכון למאפה לחם עם עגבניות וגבינה מותכת

 
לחם, עגבניות, ביצים וגבינה
לחם, עגבניות, ביצים וגבינה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:04 28/02/2011

מאפה שכבות של עגבניות, אורגנו ופטרוזיליה, עם ביצים ופרמזן בין פרוסות לחם שמנמנות

 
 
 
 
 

מצרכים: 

לחם לבן פרוס (קסטן)

1 קופסה עגבניות מרוסקות

2 כפות שמן זית

2 שיני שום קצוצות

1 כף סוכר

1/2 כוס פטרוזיליה

1 כף אורגנו

מלח

פלפל

4 כדורי מוצרלה

1 כוס פרמזן

5 ביצים

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את העגבניות, שמן זית, שום, מלח, פלפל אורגנו ופטרוזיליה.
  • טורפים את הביצים ומוסיפים אליהן את הפרמזן, מלח ופלפל.
  • מרפדים כלי חסין חום בפרוסות לחם, יוצקים עליהם מחצית מרוטב העגבניות, מפזרים עליו את המוצרלה הפרוסה, מניחים עליה עוד שכבת לחם, יוצקים מעל הכל את הביצים, מטפטפים מעל עוד מרוטב העגבניות ואופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

פוקאצ'ה ללא גלוטן

לחם מקמח מלא עם אגוזים 

3 מתכונים להכנת פוקאצ'ה

לחמניות עגולות עם שומשום

חלה מתוקה

המדריך המלא להכנת בצק שמרים מתוק

המדריך המלא להכנת בצק שמרים מלוח

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.