מתכון לתבשיל קישואים וטונה

 
תבשיל קישואים וטונה
תבשיל קישואים וטונה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:31 01/03/2011

קישואים צרובים במחבת עם פירורי לחם לצד תערובת של עשבי תיבול וטונה מפוררת

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1/2 ק"ג קישואים קטנים

1/4 כוס שמן זית

2 שיני שום קצוצות גס

1 בצל קצוץ

4 כפות פירורי לחם

4 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק

מלח

פלפל שחור טחון טרי

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 כף נענע קצוצה

1 קופסת טונה משובחת בשמן זית

 

אופן הכנה: 

  • חותכים את הקישואים לקוביות.
  • מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים בה את הקישואים בחום גבוה. ממליחים ומפלפלים.
  • מוסיפים את השום והבצל וממשיכים לטגן עוד שתי דקות עד שהקישואים שזופים יפה אך עדיים פריכים מעט.
  • מוסיפים את פירורי הלחם וממשיכים לטגן עוד דקה או שתיים.
  • מורידים מהאש, מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, נענע וטונה מפוררת. מערבבים ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

פילה סלמון עם סלסת עגבניות

סרדינים עם עגבניות צלויות

דג מרוקאי עם קוסקוס

חריימה ברוטב חריף

פילה דניס עם בורגול

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.