מתכון לעוגת אננס הפוכה

 
עוגת אננס הפוכה
עוגת אננס הפוכה צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:49 02/03/2011

עוגת בחושה בניחוח וניל ובמרקם רך ועסיסי בזכות היוגורט, עם מעטה מושחת של טבעות אננס מזוגגות בקרמל

 
 
 
 
 

מצרכים לקרמל:

60 גרם חמאה רכה

1/2 כוס סוכר חום

2 כפות משקה רום

 

מצרכים לעוגה:

4 ביצים מופרדות

6 טבעות אננס טרי

1/4 1 כוס סוכר

150 גרם חמאה רכה

2 כפיות וניל

1 גביע יוגורט

2 כוסות קמח תופח

 

אופן הכנה:

  • מקציפים את החלבונים ומניחים בצד בקערה.
  • מקציפים את החלמונים עם הסוכר.
  • מוסיפים את החמאה הרכה, וניל ויוגורט ולבסוף את הקמח.
  • מאחדים את התערובות.
  • מחממים בסיר את החמאה סוכר ורום ומכינים קרמל.
  • מבשלים בקרמל את טבעות האננס עשר דקות.
  • יוצקים את תערובת העוגה על האננס ואופים 50 דקות ב-180 מעלות.
  • הופכים ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מאפינס אגסים ושוקולד

בראוניז שוקולד ותפוזים

עוגיות טחינה ממכרות

עוגיות טחינה עם שוקולד צ'יפס

בראוניז שוקולד מושחתים

סופלה שוקולד ממכר

עוגת לימון מטריפה

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.