מתכון לטבעות אננס מטוגנות

 
טבעות אננס מטוגנות
טבעות אננס מטוגנות צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:51 02/03/2011

טבעות אננס מטוגנות בבלילת בצק לצד רוטב קרמל זהוב ומתקתק

 
 
 
 
 

מצרכים לבלילה: 

2 כוסות קמח תופח

3 חלבונים

1 חלמון

4\3 כוס סודה קרה

 

מצרכים לשאר המנה:

6 טבעות אננס

1 כוס סוכר

1/2 כוס מים

40 גרם חמאה

מי קרח לטבילה

 

אופן הכנה:

  • מקציפים את החלבונים. טורפים את הקמח, חלמון והסודה. מערבבים פנימה את החלבונים.
  • טובלים את טבעות האננס בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה.
  • ביינתים, מכינים מהסוכר והמים קראמל בהיר.
  • מוסיפים ברגע האחרון את החמאה וטובלים ברוטב את האננס.
  • מניחים על צלחת את האננס עם הרוטב ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מאפינס אגסים ושוקולד

בראוניז שוקולד ותפוזים

עוגיות טחינה ממכרות

עוגיות טחינה עם שוקולד צ'יפס

בראוניז שוקולד מושחתים

סופלה שוקולד ממכר

עוגת לימון מטריפה

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.