מתכון לזנב שור עם פירה

 
זנב שור בבצלים ויין אדום
זנב שור בבצלים ויין אדום צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 17:15 03/03/2011

זנב שור שחום מבושל ביין אדום וקליפות תפוז, מוגש על מצע פירה

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 זנב שור חתוך לחוליות

מעט קמח

מלח

פלפל

4 כפות שמן זית

4 שיני שום מעוכות

8 עלי מרווה

12 בצלים בינוניים קלופים

סרט קליפה מתפוז אחד

בקבוק יין אדום יבש

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את הקמח עם מלח ופלפל, מקמחים את הזנב ומשחימים בסיר רחב, עם שמן הזית.
  • מוצאים ומשחימים את הבצלים והשום עם המרווה.
  • מוסיפים את היין וקליפת התפוז, מביאים לרתיחה ומחזירים הבשר לסיר. מבשלים כשעתיים.
  • מגישים עם פירה ופטרוזיליה קצוצה.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

סלופי ג'ו עם הום פרייז

המדריך להכנת קובה

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

שיפודי נקניקיות לילדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.