מתכון לעוף בתנור ברוטב מתקתק

 
עוף בתנור עם אגסים
עוף בתנור עם אגסים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:11 08/03/2011

עוף שלם בתנור עם רוטב דבש, חרדל, יין לבן ואגסים יבשים. למי שלא אוהב אגסים ניתן להחליף בשזיפים, משמשים או אפרסקים מיובשים

 
 
 
 
 

מצרכים: 

4 כפות שמן

1 כף ג'ינג'ר

1 בצל אדום קצוץ

1/3 כוס דבש

1/3 כוס מיץ לימון

2 כפות חרדל חלק

2 כוסות יין לבן יבש או מים

אגוז מוסקט

מלח

פלפל

1 עוף שלם

250 גרם אגסים יבשים

מעט עירית קצוצה להגשה

 

אופן הכנה: 

  • שמים את השמן בסיר אובאלי ומאדים בו את הבצל והג'ינג'ר.
  • מוסיפים את שאר החומרים למעט העוף והאגסים ומביאים לרתיחה.
  • מכניסים את העוף והאגסים לרוטב שנוצר ומכסים.
  • מכניסים לתנור ומבשלים כשעה בחום של 180 מעלות.
  • מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

כדורי עוף עם תירס ואפונה

שניצל אפוי עם פתיתים

סלופי ג'ו עם הום פרייז

המדריך להכנת קובה

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.