מתכון לעוגיות שקדים

 
טובלים בתה של הבוקר - סהרוני שקדים על בסיס חמאה לצד חליטת דבש ולימון
טובלים בתה של הבוקר - סהרוני שקדים על בסיס חמאה לצד חליטת דבש ולימון צילום: בועז לביא
 
עודכן 07:34 03/03/2011

4 מצרכים, 4 שלבי הכנה ויש לכם סהרוני שקדים נימוחים לצד התה של הבוקר

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם חמאה

100 גרם אבקת סוכר 

100 גרם שקדים טחונים

200 גרם קמח תופח

 

אופן הכנה:

  • מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר עד לתערובת אחידה.
  • מערבבים בקערה נפרדת את השקדים הטחונים והקמח.
  • מוסיפים את התערובת של הקמח והשקדים לתערובת שנוצרה במיקסר בסעיף 1 ומערבבים עד שהכל נבלע.
  • יוצרים סהרונים, מניחים בתבנית ואופים בחום של 175 מעלות למשך 20 דקות.

 

המתכון באדיבות בן עמי ברתיני שביט ותה ליפטון.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

עוגת לימונים בחושה

מאפינס אגסים ושוקולד

בראוניז שוקולד ותפוזים

עוגיות טחינה ממכרות

עוגיות טחינה עם שוקולד צ'יפס

בראוניז שוקולד מושחתים

סופלה שוקולד ממכר

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.