מתכון לסינטה במילוי פטריות ובצל מטוגן

 
סינטה במילוי פטריות ובצל מטוגן
סינטה במילוי פטריות ובצל מטוגן צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:33 10/03/2011

פרוסות סינטה במילוי תערובת של פטריות שמפניון, בצל מטוגן ואגוזים

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 פרוסות דקות של סינטה ללא שומן

 

מצרכים למילוי:

3 כפות שמן זית

1 בצל גדול קצוץ דק

1 כף תימין

3 עלי מרווה קצוצים

2 שיני שום קצוצות

1 סלסלת פורטבלו קצוצות עבה

1 סלסלת שמפיניון קצוצות

מלח

פלפל

1/2 כוס פטרוזיליה

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים

 

אופן הכנה:

  • מחממים שמן ומטגנים בו את הבצל, שום ומרווה כשתי דקות.
  • מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל ומטגנים עוד דקה.
  • מעבירים לקערה ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה והאגוזים.
  • פורשים שתי פרוסות סינטה חופפות אלה לאלה, מורחים בשמן זית, ממליחים ומפלפלים.
  • מניחים על נייר אפיה, מניחים בקצה מהמילוי, מגלגלים לגליל הדוק.
  • צורבים על מחבת טפלון משני צדדים.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

המדריך להכנת קובה

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.