מתכון לסינטה במילוי שזיפים מיובשים

 
סינטה במילוי שזיפים מיובשים
סינטה במילוי שזיפים מיובשים צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:35 10/03/2011

נתח סינטה עסיסי במילוי שזיפים מיובשים בברנדי ורוטב מתקתק על בסיס יין אדום

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1/2 1 ק"ג  סינטה עגל חלב ללא שומן

 

מצרכים למילוי: 

8 שזיפים מיובשים מגולענים

1/2 כוס ברנדי או קוניאק

 

מצרכים לרוטב: 

3 כפות שמן זית

בצלי פנינה קלופים

1 חצי כוס יין אדום יבש

2 כפות סוכר חום

מלח

פלפל גרוס

1 כפית "חמישה תבלינים"

 

אופן הכנה: 

  • משרים את השזיפים בברנדי (או קוניאק) מספר שעות.
  • חותכים חתך במרכז הנתח ומשחילים פנימה את השזיפים. ממליחים ומפלפלים את הנתח.
  • משחמים את הנתח והבצלים בסיר סביב סביב, מוסיפים את שאר החומרים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 45 דקות.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

המדריך להכנת קובה

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.