מתכון לפתאי ירקות ועוף ללא גלוטן

 
הישר מהמטבח האסייתי - אטריות אורז עם ירקות ועוף
הישר מהמטבח האסייתי - אטריות אורז עם ירקות ועוף צילום: יח"צ
 
עודכן 07:05 09/03/2011

אטריות אורז רחבות מוקפצות עם כרוב, נבטים, גזר ונתחי עוף ברוטב סויה

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם אטריות אורז רחבות

150 גרם חזה עוף

כוס כרוב חתוך לרצועות

גזר חתוך למקלות

3 בצל ירוק

חופן נבטים

ביצה

חצי בצל חתוך לרצועות

פלפל שחור

חצי כפית סוכר

30 מ"ל רוטב סויה ללא גלוטן

15 מ"ל שמן סויה

 

אופן הכנה:

  • חותכים את העוף לרצועות.
  • מחממים את שמן הסויה ומוסיפים את הביצה. מערבבים. 
  • מוסיפים את רצועות העוף ומערבבים עד שהעוף מוכן.
  • מכינים את אטריות האורז על פי ההוראות על גבי האריזה ומוסיפים לווק עם העוף.
  • מוסיפים את רוטב הסויה ללא הגלוטן ולאחר מכן מתחילים להכניס לווק את הירקות והתבלינים: כרוב, גזר, נבטים, בצל ירוק חתוך באורך 3 ס"מ, פלפל שחור, סוכר וומלח.
  • מקפיצים 2-3 דקות על אש גבוהה. 
  • מגישים את המנה עם פלח לימון בצד. 

 

המתכון באדיבות מסעדת "טוקטוק" ברחובות המשיקה תפריט מנות ללא גלוטן.

 

מחפשים עוד מתכונים ללא גלוטן? נסו את אלה:

פוקאצ'ה ביתית

עוגיות ביסקוטי

לחמניות גבינה

עוגת שכבות עם תותים

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.