מתכון למרק בטטה עם בצל ירוק

 
מרק בטטה סמיך עם בצל ירוק קצוץ מעל
מרק בטטה סמיך עם בצל ירוק קצוץ מעל צילום: יח"צ
 
עודכן 14:32 09/03/2011

לפני שהחורף יגמר ויפנה את מקומות לשמש הקופחת, הכינו מרק בטטות מתקתק בתיבול עדין של אגוז מוסקט ובצל ירוק קצוץ מעל

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ

ג'ינג'ר טרי קצוץ

1 ק"ג בטטות

500 מ"ל מיץ תפוזים

8 כוסות ציר עוף

מעט אגוז מוסקט מגורד

כף קליפת תפוז

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • אופים את הבטטות בנייר כסף, חותכים ומועכים.
  • מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים בצל וג'ינג'ר ומבשלים עד לקבלת צבע זהוב.
  • מוסיפים בטטות, מיץ תפוזים, ציר עוף ותבלינים.
  • מבשלים תוך כדי ערבוב (כ-20 דקות) ומתבלים במלח ופלפל.
  • לפני הגשה מקשטים עם בצל ירוק קצוץ ומניחים בעדינות במרק (בצד הצלחת) חזה אווז מעושן.

 

המתכון באדיבות שף איגור וינברג ממסעדת ננה בר.

 

מחפשים עוד מתכוני מרקים? נסו את אלה:

מרק עגבניות עם אורז

מרק עדשים ובטטה

מרק סולת עם עגבניות

מרק עגבניות עם שעועית

מרק ירקות עם גריסים

מרק עדשים עם קוביות בשר

מרק עדשים טורקי

לכל מתכוני המרקים >>

 
עוד כתבות במדור מתכוני מרקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.