התכנית המלאה 18.3.11

 
עודכן 17:41 18/03/2011

הקונדיטור מיקי שמו בתכנית שמוקדשת לקינוחים נוסטלגיים - עוגת שמרים במילוי שוקולד ואגוזים, עוגיות מעמולים ועוגת שוקולד בחושה עם קצפת ודובדבנים

 
 
 
 
 

מהיום שאני זוכר את עצמי אני אוהב לאפות. גדלתי בבית שכולו היה אפוף ניחוחות מאפים, עוגות ועוגיות ומגיל צעיר אהבתי לעזור לאמא במטבח. עם השנים התחביב הפך למקצוע. למדתי בארץ, נסעתי להשתלמויות שוקולד בבלגיה, עוגות ויטרינה בצרפת, בצקים בשוויץ ולבסוף התמקמתי בקונדיטוריה המשפחתית.

 

עכשיו אני כאן איתכם, בתכנית שכולה קונדיטוריה. נלוש, נערבב, נקציף ונאפה ואני מבטיח לכם שגם אתם תראו כמה זה פשוט, קל וטעים.

 

בשבילי בית זה ארוחות שישי,  צחוקים משפחתיים וריח של מאפה בתנור. התכנית של היום מוקדשת כולה לנוסטלגיה.

 
עוגת שמרים במילוי שוקולד ואגוזים
עוגת שמרים במילוי שוקולד ואגוזים צילום: מתוך התכנית

עוגת שמרים שוקולד

אם יש ריח שמחזיר אותנו ישר לילדות זו עוגת שמרים עם שוקולד ואגוזים - עוגת הבית. נהדרת לצד הקפה של הבוקר או כקינוח אחרי הארוחה. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
מעמולים
מעמולים צילום: מתוך התכנית

עוגיות מעמולים

עוגיות עם מראה מפתה שמזכירות את בית אמא. ניתן למלא באגוזים, פיסטוקים או שקדים טחונים. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

מיקי שמו ואמא רותי מכינים מעמולים >>

 
 
עוגת שוקולד עם קרם שוקולד, קצפת ודובדבנים
עוגת שוקולד עם קרם שוקולד, קצפת ודובדבנים צילום: מתוך התכנית

עוגת בווסקו

שחיתות מתוקה - עוגת שוקולד בחושה וספוגה בסירופ סברינה עם קרם שוקולד עשיר, קצפת ודובדבנים. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב VOD
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.