מתכון לביסקוטי פירות יבשים

 
ביסקוטי פירות יבשים עם ניחוח וניל משכר
ביסקוטי פירות יבשים עם ניחוח וניל משכר צילום: דניאל לילה
 
עודכן 08:41 08/04/2011

מנוקדות בחתיכות משמשים, תאנים וצימוקים ומבושמות בריח וניל קסום. הביסקוטים שתרצו ליד הקפה, התה או סתם כשמתחשק משהו מתוק

 
 
 
 
 

מצרכים: 

2 ביצים

1 חלמון ביצה

1/2 כוס סוכר

2 כוסות קמח

3/4 כוס פירות יבשים חתוכים לחתיכות

10 גרם אבקת אפייה

וניל

 

אופן הכנה:

  • מערבבים במיקסר סוכר, ביצים, חלמון ווניל.
  • מוסיפים לתערובת קמח אבקת אפיה, וכשהתערובת אחידה מוסיפים את הפירות היבשים.
  • מקמחים את משטח העבודה ויוצרים נקניקים מהבצק הדביק שהתקבל.
  • מניחים את הנקניקים על מגש עם רווחים ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות.
  • מצננים וחותכים את הנקניק לפרוסות דקות.
  • מניחים את הפרוסות על מגש אפייה ומייבשים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ-10 דקות.

 

המתכון באדיבות שף עמיר לוליאן, "ליליות בייקרי".

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

פודינג לימון

עוגת גזר בחושה

עוגת טחינה וסילאן

קאפקייקס קפה

סיגרים במלית תפוחים

עוגת קוקוס ותפוחים

 
עוד כתבות במדור הפסקת קפה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.