מתכון לעוגת קוקוס ותפוחים בחושה

הדפס
 
עוגת קוקוס ותפוחים עם ניחוח קינמון
עוגת קוקוס ותפוחים עם ניחוח קינמון צילום: מתוך האתר של פירגה
 
עודכן 16:02 31/03/2011

רוצים להכין עוגה טעימה וקלה ונשארו לכם תפוחים שאתם לא יודעים מה לעשות איתם? עוגת קוקוס ותפוחים בחושה תעשה את העבודה ותפיץ בכל הבית ריח קינמוני

 

מצרכים:

2 כוסות קוקוס

2 כוסות חלב

1/2 2 כוסות קמח

שקית אבקת אפיה

2 שקיות סוכר וניל 

כפית קינמון

כוס שמן

3 ביצים טרופות

3/4 1 כוסות סוכר

3 תפוחי עץ זהובים

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את הקוקוס, חלב, קמח, אבקת אפיה, סוכר וניל, שמן, סוכר וביצים.
  • קולפים את התפוחים, חותכים לקוביות קטנות ומוסיפים לתערובת הבצק.
  • יוצקים את התערובת לתבנית עגולה משומנת (מס' 26) או לשתי תבניות אינגלישקייק.
  • מפזרים סוכר חום וקינמון לציפוי קריספי של העוגה.
  • אופים בתנור בתנור בחום של 175 מעלות במשך כ- 40 דקות.

 

רוצים להכין את העוגה בגירסת פרווה? החליפו את החלב במים או במיץ. 

 

לעוד מתכונים מעולים מתוך האתר של פירגה 

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

סיגרים במלית תפוחים

עוגת גזר

עוגת טחינה וסילאן

עוגת שטולן

ביסקוטי פירות יבשים

קאפקייקס קפה

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לעוגות בחושות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.