מתכון לאוזני המן במילוי פרג

 
המנצחת של החג - אוזני המן מבצק חמאה פריך במילוי פרג
המנצחת של החג - אוזני המן מבצק חמאה פריך במילוי פרג צילום: יח"צ
 
עודכן 07:52 14/03/2011

אחרי שתכינו פעם אחת את הגרסה הקלאסית, לא תחפשו שדרוגים למילויים מיוחדים. הקונדיטור בן עמי מכין אוזני המן מבצק חמאה נימוח במילוי פרג וצימוקים

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:

250 גרם חמאה

150 גרם אבקת סוכר

3 חלמונים

3 כוסות קמח

 

מצרכים למילוי:

200 גרם סוכר

240 מ"ל חלב

200 גרם פרג

1 חלמון

גרידת לימון

50 גרם צימוקים

5 כפות פירורי ביסקוויט

 

אופן הכנה:

  • מערבלים את המצרכים לבצק אחיד בפוד פרוססור ומניחים ללילה שלם במקרר.
  • מבשלים את המצרכים של המילוי בסיר קטן עד לרתיחה. ומקררים את התערובת היטב.
  • מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעובי של 3 מ"מ.
  • קורצים עיגולים מהבצק, שמים מעט ממילוי הפרג במרכז ומקפלים לצורת אוזני המן.
  • אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.

 

המתכון באדיבות הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

עוגת פרג גבוהה ועסיסית

עוגת ביסקוויטים עם שוקולד

עוגיות שקדים ממכרות

עוגת לימונים בחושה

מאפינס אגסים ושוקולד

בראוניז שוקולד ותפוזים

עוגיות טחינה ממכרות

עוגיות טחינה עם שוקולד צ'יפס

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפורים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.