מתכון לפרנץ' טוסט

 
משהו מתוק להתחיל איתו את הבוקר
משהו מתוק להתחיל איתו את הבוקר צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 07:52 14/03/2011

פרוסות לחם בריוש עשיר טבולות בשמנת מתוקה וביצים ומטוגנות עד הזהבה. מוגש לצד גבינת מסקרפונה ופירות טריים

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 פרוסות לחם בריוש

1 ביצה טרופה

1/4 כפית אבקת אפייה

2 כפות שמנת מתוקה

2 כפות ריבת תאנים

1 כף מסקרפונה

פירות העונה חתוכים

שמן זית לטיגון או חמאה

 

אופן הכנה:

  • בכלי רחב טורפים את הביצה עם השמנת ואבקת האפייה. טובלים את פרוסות הבריוש בתוך הבלילה עד לספיגה.
  • במחבת רחבה מחממים שמן זית או חמאה ומטגנים משני הצדדים עד צבע שהבריוש מקבל צבע זהוב.
  • מסירים מהמחבת ומניחים על צלחת, מזליפים מעל ריבת תאנים ומניחים בצד סלט פירות וכף גבינת מסקרפונה.
  • מפדרים באבקת סוכר ומתענגים.

 

המתכון באדיבות השף טל כהן.

 

לכל התכניות המלאות של איזה יופ עם נעמה קסרי >>

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

אוזני המן במילוי פרג

עוגת פרג גבוהה ועסיסית

עוגת ביסקוויטים עם שוקולד

עוגיות שקדים ממכרות

עוגת לימונים בחושה

מאפינס אגסים ושוקולד

בראוניז שוקולד ותפוזים

 
עוד כתבות במדור איזה יופי עם נעמה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.