מתכון לריבועי שוקולד וקוקוס

 
שכבות של עונג: ריבועי שוקולד, קוקוס, ביסקוויטים ואגוזים לצד חליטת לואיזה
שכבות של עונג: ריבועי שוקולד, קוקוס, ביסקוויטים ואגוזים לצד חליטת לואיזה צילום: בועז לביא
 
עודכן 07:30 27/03/2011

ריבועים משגעים שמחביאים בתוכם שכבות של שוקולד, קוקוס וביסקוויטים

 
 
 
 
 

מצרכים:

2.5 כוסות פרורי ביסקוויטים (שווה לחבילה וחצי של פתי בר)

200 גרם חמאה

100 גרם קוקוס

200 גרם שוקולד מריר

100 גרם אגוזי מלך קצוצים

2 שפורפרות חלב משומר

 

אופן הכנה: 

  • ממיסים את החמאה על אש קטנה, שופכים פנימה את פרורי הביסקוויטים ומערבבים.
  • שופכים את תערובת הביסקוויטים לתבנית אפייה ומשטחים.
  • מפזרים מלמעלה לפי הסדר הבא: 100 גרם קוקוס, 200 גרם שבבי שוקולד מריר ו-100 גרם אגוזי מלך קצוצים.
  • שופכים על הכל 2 שפורפרות של חלב משומר.
  • אופים בחום של 175 מעלות עד שמזהיב למשך 25-30 דקות.
  • מקררים כחצי שעה וחותכים לריבועים.

 

המתכון באדיבות בן עמי ברתיני שביט ותה ליפטון.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

עוגת ביסקוויטים עם שוקולד

עוגת לימונים בחושה

עוגיות שקדים ממכרות

מאפינס אגסים ושוקולד

עוגת לימון רכה ועסיסית

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

מעמולים במילוי תמרים

מלבי מוקצף עם קדאיף

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.