מתכון לאגסים מבושלים בסירופ

 
אגסים בסירופ עם פיסטוקים ומשקה יוגורט
אגסים בסירופ עם פיסטוקים ומשקה יוגורט צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:06 25/03/2011

קינוח קליל עם טעמים מיוחדים - אגסים מבושלים בסירופ סוכר ומוגשים עם פיסטוקים ומשקה יוגורט פרסי

 
 
 
 
 

מצרכים לסירופ:

6 כוסות מים

כוס וחצי סוכר

רבע כפית זעפרן

רבע כוס מיץ לימון

סרט קליפה לימון

כפית מי ורדים

 

עוד צריך:

8 אגסים קלופים ושלמים עם העוקץ, לא מגולענים

רבע כוס פיסטוקים קצוצים גס

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל חומרי הסירופ על אש בינונית ומכינים סירופ סמיך.
  • מבשלים את האגסים בסירופ 20-30 דקות.
  • מגישים מעוטר עם פיסטוקים קצוצים.

 

משקה יוגורט פרסי

 

מצרכים:

2 כוסות יוגורט

2 כפות נענע קצוצה

מלח ופלפל

2 כוסות סודה

 

אופן הכנה:

  • מערבבים יחד את כל המצרכים, מוסיפים מעט קרח מרוסק.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את הקינוח? צפו בתכנית המלאה >>

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

עוגת פרג גבוהה ועסיסית

עוגת ביסקוויטים עם שוקולד

עוגיות שקדים ממכרות

עוגת לימונים בחושה

מאפינס אגסים ושוקולד

בראוניז שוקולד ותפוזים

עוגיות טחינה ממכרות

עוגיות טחינה עם שוקולד צ'יפס

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.