מתכון לעוגת שמרים

 
מתוק לסופ``ש
מתוק לסופ``ש צילום: יח``צ
 
עודכן 16:15 31/03/2011
מיקי שמו

עוגת שמרים במילוי מרנג קפה ואגוזי מלך, שתעשה לכם מתוק בלב וטוב בנשמה. רוצו למטבח כדי להתפיח את הבצק

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 כוסות קמח (700 גרם)
25 גרם שמרים טריים (שמרית- 1/2 חבילה)
250 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1 כוס יוגורט
3 חלמונים

אופן הכנה:
- לשים את כל המצרכים 3 דקות במהירות איטית ועוד 4 דקות במהירות בינונית.
- עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה.

מילוי:
3 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 כפית קפה נמס 

2 כפות אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס

אופן הכנת המילוי :
מקציפים לקצף יציב.

אופן הכנה :
- מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים .
- כל חלק מרדדים לעובי עד 1/2 ס"מ.
- מורחים עליו את המרנג וחותכים ל- 4 פסים צרים ומלבניים ומניחים אחד ע"ג השני.
- מתפיחים 1/2 שעה.
- אופים ב- 170C כ- 35 דקות.
- בוזקים אבקת סוכר לדקורציה.

המדריך השלם לבצק שמרים >>
לוח המרת מידות ומשקל >>

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מוס שוקולד בצבעים

עוגת תפוזים ושקדים

קאפקייקס קפה

עוגת גזר                      

עוגת טחינה וסילאן

סיגרים במלית תפוחים

עוגת קוקוס תפוחים

 

 
עוד כתבות במדור הפסקת קפה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.