מתכון לעוגת קליפות הדרים ושוקולד

 
עודכן 17:41 31/03/2011

השפית שמרית גולדברג -צפדיה וחיהל'ה מכינות עוגה בחושה נהדרת עם קוביות של קליפות הדרים ושוקולד צ'יפס

 
 
 
 
 

עוגת הדרים ושוקולד

 

מצרכים:
4 ביצים
200 גרם חמאה רכה
1/4 כפית משחת וניל
כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
3/4 כוס ריוויון
חצי כוס קליפות הדרים
חצי כוס שוקולד צ'יפס
 
לזיגוג:
100 גרם אבקת סוכר
3 כפות מים
מיץ מלימון
 
אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מערבלים במיקסר עם המקצף את החמאה עם הוניל והסוכר להיווצרות קרם.
  • מוסיפים ביצים אחת אחת וממשיכים לערבל עד שנוצרת תפיחה יפה.
  • עוברים לוו גיטרה, מנמיכים את המהירות ומוסיפים לסירוגין את הקמח והריוויון.
  • מוסיפים בקיפול את השוקולד צ'יפס וקליפות הדרים (חתוכות לקוביות קטנות).
  • יוצקים לתבנית מאובקת בקמח (תבנית מעוצבת 24).
  • אופים בחום של 180 מעלות עד שקיסם יוצא פירורי, כ-40 דקות. מצננים היטב.
  • מערבבים היטב את מצרכי הזיגוג ומזליפים על העוגה או מאבקים באבקת סוכר.

 

באדיבות שמרית-גולדברג-צפדיה שפית הבית של ניופאן גורמה וחיה אילונה דר, כותבת הטור "סופשבוע עם חיהל'ה" ומנהלת קהילת הבישול יופי במטבח.

 

 
עוד כתבות במדור סודות המטבח - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.