מתכון לקרפיון עם עשבי תיבול

 
שומרים על הקלוריות גם בארוחת החג
שומרים על הקלוריות גם בארוחת החג צילום: פיליפ מטראי
 
עודכן 08:33 17/04/2011

מינימום התעסקות מקסימום טעם - פרוסות של דג קרפיון עם עשבי תיבול ארומטיים

 
 
 
 
 

6 מנות

 

מצרכים:

6 פרוסות דג קרפיון

2 כפות שמן

1 ראש שום, קלוף ומעוך

1 גמבה קצוצה

1 צרור כוסברה, קצוצה

3 כוסות מים

1 כפית פפריקה

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • מנקים את הדגים, שוטפים וחותכים לפרוסות.
  • מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את השום והגמבה.
  • מוסיפים לסיר את הכוסברה, פרוסות הדגים המים והתבלינים.
  • מבשלים על אש קטנה כארבעים וחמש דקות.

 

המתכון מתוך ספר דגים לאכול בראש שקט של שומרי משקל.

 

מחפשים עוד מתכונים לדגים? נסו את אלה:

פילה סלמון עם סלסת עגבניות

סרדינים עם עגבניות צלויות

דג מרוקאי עם קוסקוס

חריימה ברוטב חריף

פילה דניס עם בורגול

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.