מתכון לעוגיות אלפחורס

 
אי אפשר לעמוד בפניה
אי אפשר לעמוד בפניה צילום: דניאל לילה
 
עודכן 08:27 04/04/2011

הישר מהמטבח הארגנטינאי - עוגיות סנדביץ' במילוי ריבת חלב וציפוי עדין של קוקוס

 
 
 
 
 

מצרכים:

400 גרם חמאה

1 כוס סוכר

2 ביצים גדולות 

כוס וחצי קמח

2 כוסות קורנפלור

1 חבילה אבקת אפייה

ריבת חלב

קוקוס

 

אופן הכנה:

  • מעברלים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר עד שנוצרת תערובת בהירה ותפוחה.
  • מוסיפים את הביצים אחת אחת עד שהן נבלעות בתערובת. 
  • מנפים את הקמח ביחד עם הקורנפלור ואבקת הרפייה ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד שנוצר בצק אחיד.
  • עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
  • מוציאים מקירור ומרדדים לעובי של 5 מ"מ.
  • קורצים עיגולים בעזרת בקוטר של 3 ס"מ.
  • מסדרים על מגש ואופים בחום של 160 מעלות כ 10-12 דקות.
  • מצננים את העוגיות בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
  • מזלפים ריבת חלב על חצי מהעיגולים וסוגרים לצורת סנדביץ' עם המחצית השנייה של העיגולים.
  • מגלגלים את הצדדים של העוגיה בקוקוס ומגישים.

 

המתכון באדיבות עמיר לולילאן לליליות בייקרי.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

קרמבו ביתי בכמה צעדים פשוטים

בומב שוקולד בשני צבעים

פחזניות במילוי גלידה ושוקולד

ריבועי שוקולד וקוקוס

עוגת ביסקוויטים עם שוקולד

עוגת לימונים בחושה

עוגיות שקדים ממכרות

מאפינס אגסים ושוקולד

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.