אמא של נאור ציון מגישה: המתכון הסודי לקציצות

 
אי אפשר להפסיק לזלול אותן
אי אפשר להפסיק לזלול אותן צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 10:03 08/04/2011

הקוטלטים שלה כבר הפכו לשם דבר, ואחרי שכנועים רבים היא הסכימה לחלוק איתנו את המתכון הסודי שעובר במשפחה כבר כמה דורות. אם החברים של נאור ציון עפו עליו, תהיו בטוחים שגם אתם • וזהירות - זה ממכר

 
 
 
 
 

מצרכים:

חצי קילו בשר טחון

400 גרם תפוחי אדמה

בצל בינוני

כפית מלח

כף קמח תפוחי אדמה

2 כפות פירורי לחם (ניתן להמיר בפירורי קמח מצה)

ביצה

שמן לטיגון

 

אופן הכנה:

  • טוחנים את הבשר, התפוח אדמה והבצל.
  • מוסיפים את יתרת החומרים, מערבבים וטוחנים שוב.
  • מחממים שמן חצי עמוק במחבת ובמקביל מגלגלים קציצות לצורת אליפסה.
  • מתחילים לטגן על אש רגילה עד שהקציצות משחימות.
  • שמים על נייר סופג ונהנים.

 

מילה מנאור: הקציצות האלה חוסלו כליל על סט הצילומים, גם אחרי שעמדו בשמש לא טריות. בסיום ימי הצילום של פרק האגרוף בו הורדתי 2 קילו, ביקשתי מאמא שלי שתכין לי 25 קציצות כאלה וחיסלתי את כולן.

 

צפו בקטע הקוטלט מהפרק >>

לאתר התכנית - החברים של נאור 3 >>

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

קובה במיה ודלעת

קדרת עוף עם זיתים

פסטה ברוטב עגבניות עם בשר טחון

כדורי בשר בניחוח כמון

שוקי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה

קציצות עוף ברוטב עגבניות

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.