מתכון לסלט וולדורף

 
סלט וולדוף
סלט וולדוף צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:53 08/04/2011

סלט מיוחד שמשלב נתחי עוף עם המתיקות של התפוחים והפיקנטיות של הסלרי והאגוזים

 
 
 
 
 

מצרכים: 

2 חזות עוף מנוקים

2 כפיות שמן

חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס

3 מקלות סלרי

2 תפוחים אדומים

4 בצלים ירוקים קצוצים

חצי בצל אדום פרוס

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

 

מצרכים לרוטב:

חצי כוס מיונז

3 כפות מיץ לימון

מלח

פלפל שחור גרוס

כף סוכר

 

אופן הכנה:

  • ממליחים ומפלפלים את העוף עם מעט שמן וצורבים על מחבת טפלון כחמש דקות מכל צד עד שהוא עשוי. מקררים מעט.
  • חותכים את העוף לפיסות קטנות.
  • חותכים את התפוחים לפלחים ואת הסלרי והבצל לפרוסות אלכסוניות מעט.
  • מוסיפים לתפוחים ולסלרי את העוף, הבצל הירוק והפטרוזיליה ומערבבים את כל החומרים לסלט עם הרוטב
  • מפזרים מעל את האגוזים ומגישים.

 

מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:

סלט גרגיר נחלים ופסטה

גרנולה מלוחה עם יוגורט

סלט טאבולה ונתחי עוף

חומוס מסבחה

סלט עדשים ים תיכוני

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.